WEO media

we are on it

Rólunk

Kik vagyunk?

Tapasztalt kommunikációs tanácsadók, szövegírók, marketingesek, PR specialisták, kreatív és digitális szakemberek. Egy igazi csapat, akik nem csak értenek a munkájukhoz, de szenvedélyesen szeretik is azt. Kíváncsiak vagyunk, és tanulunk nap, mint nap.

 

Miben hiszünk?

A kreativitás az, ami befolyásolja a márkák pozícióját, sikerességét a világban: egy jó ötlet jelenti a különbséget a siker és a középszerűség között. Megoldásaink testreszabottak, egyediek, hatékonyak.

Hiszünk az ötlet erejében.

Miért a WEO?

Kreatív

Rugalmas

Innovatív

Egyedi

Őszinte

Magabiztosan használjuk a klasszikus marketing kommunikációs eszközöket és bátran, mégis megfontoltan kísérletezünk új és szokatlan megoldásokkal.

Szolgáltatásaink

A folyamat

Blog Box

Shopping Tour a Premier Outletben

Shopping Tour a Premier Outletben

Az elmúlt időszakban olyan nagy nevek nyitottak üzletet a Premier Outletben, mint a Desigual, a GUESS, a Superdry, a Trunk&Co, a Chantall, a Lavard, a Kennet Street és a Spin Master Játékáruház. Ezen apropóból 2018. január 11-én egy különleges...

FŐTÁV Zrt. – A távfűtés nem panel!

FŐTÁV Zrt. – A távfűtés nem panel!

A távfűtés nem panel! kampány során célunk a sztereotípiákkal való leszámolás központi fűtéssel működő közintézményekkel karöltve.

Sberbank: Pénzügyekről közérthetően

Sberbank: Pénzügyekről közérthetően

Banki ügyfelünk kártyahasználatról szóló szakmai anyagát közérthető, olvasmányos, ám mégis információkkal teli írásként tálaltuk.

Kiemelt ügyfeleink

Kapcsolat

WEO Media Budapest
1126 Budapest, Orbánhegyi út 5.
Mail: info@weomedia.hu
Tel: 06 (1) 780 5213

1126 Budapest, Orbánhegyi út 5.